MARELD rekryterar kontorschef i Göteborg

Från och med 1O januari blir Jesper Adolfsson ny kontorschef för MARELD landskapsarkitekter i Göteborg. Jesper kommer att ge en ökad trygghet till teamet samt stärka vår nya Urban design studio.

Jesper kommer närmast från den egna verksamheten Nya planer AB där han har arbetat med rådgivning samt process- och projektledning inom samhällsutveckling och kommunal planering.

– Jag ser fram emot att arbeta på MARELD som hela tiden vill utvecklas genom att både bredda och utveckla den egna kompetensen samtidigt som högsta ambition läggs på den gestaltade livsmiljön, säger Jesper. Dessutom är lagkänslan på MARELD unik, alla säger vi!

Jesper har en magisterexamen i fysisk planering från BTH och har över 20 års erfarenhet som planerare och chef på stora teknikkonsultföretag, tjänsteman på länsstyrelsen samt egenföretagare.

– Med Jesper får MARELD en stabil ledare, samt en erfaren stadsplanerare med ett gediget kontaktnät. Vi ser fram mot att utveckla MARELD tillsammans med Jesper, säger VD och grundare, Oskar Ivarsson.

MARELD landskapsarkitekter AB är inne i en intensiv utvecklingsfas med flertalet vunna tävlingar och bred portfölj av uppdrag. Inom loppet av 5 år har kontoret vuxit från 1O till 25 medarbetare med kontor såväl i Göteborg som Malmö.