Maja – ny ledamot i MARELDs styrelse

Sedan juni i år är Maja Ivarsson ny ledamot i MARELDs styrelse. Maja är arkitekt och arbetar som operativ chef på PreOpening, ett konsultbolag inom Hospitality-indistrin som arbetar med allt från koncept och affärsutveckling till projektledning och projektering. Maja har tidigare haft flera förtroendeuppdrag bl.a. för Svenska Teknik- och Designföretagen och Sveriges Arkitekter och varit VD och partner på Okidoki Arkitekter.

MARELD välkomnar Maja som ny styrelseledamot och ser fram emot ett intressant och givande samarbete.

”Maja har en spännande bakgrund och kommer att bidra med skarpa tankar och energi för företagets fortsatta utveckling,” säger Oskar Ivarsson (ej besläktad), grundare och ägare av MARELD.

”MARELD är ett intressant företag med hjärtat på rätta stället och stor potential att utvecklas inom många områden, såväl affärsmässigt som geografiskt. Jag ser fram emot att agera bollplank på strategisk nivå gällande bland annat affärs- och organisationsutveckling och dela mina erfarenheter i utvecklingen av ett kreativt konsultföretag på ett övergripande plan,” svarar Maja på frågorna om vad som lockar med MARELD och vad hon ser att hon kan tillföra som styrelseledamot.

Maja ersätter Soon Hammarström som lämnat posten som styrelseledamot pga. nytt jobb som inte är förenligt med styrelsearbete på MARELD.

Bild: VD och styrelse på MARELD, från vänster: Elina Engelbrektsson, VD, Jan Berglund, styrelsens ordförande,
Oskar Ivarsson, ägare och styrelseledamot samt Maja Ivarsson, styrelseledamot