Hallå där…Julia Vilkénas

Du började hos oss för en dryg vecka sedan. Kul att ha dig här!

Hur hamnade du hos MARELD?
Jag flyttade till Göteborg för tre år sedan och har sedan dess hört mycket bra om MARELD bland annat genom en kursare till mig som är anställd på företaget. Efter tre års anställning på Ramböll började jag fundera på att flytta tillbaka Stockholm. Jag fick ett erbjudande i Stockholm samtidigt som Oskar erbjöd mig en anställning på MARELD och det fick det mig att tänka om, jag kände mig inte klar med Göteborg och var lockade av de spännande projekt MARELD arbetar med.

Vad är dina intryck från första veckan hos Mareld?
Mitt första intryck är att det är en mycket fin stämning på kontoret med trevliga kollegor och god frukost:). Jag upplever att det är ett kreativt företag med högt i tak där alla medarbetare är med och formar företaget.

Vad jobbar du med just nu?
Jag har precis påbörjat arbetet med utemiljön vid ett demensboende som planeras i Varberg samt Lek och Lär Parken i Frihamen.

Vad är ditt drömprojekt?
Jag drömmer inte om ett specifikt projekt utan om att skapa förutsättningar för en plats att på ett vackert sätt förändras med dess ekologiska processer men också där det finns utrymme för besökare ta platsen i anspråk. För att ett projekt ska bli ett drömprojekt för mig är det viktigt med en kreativ arbetsgrupp som gemensamt arbetar för höga ekologiska och sociala värden.